Sol Tourism d.o.o., Tezacka 13. 21276 Vrgorac-Croatia

Hrvatski

   

Teambuilding

Zamislite da uredske prostorije barem na kratko zamijenite jedrenjem na Jadranu, raftingom na Cetini, planinarenjem i jahanjem konja na Biokovu ili pak kušanjem pršuta i domaćega u konobi Dalmatinske zagore. Promjena okoline čini čuda, a izlazak iz ureda da biste boravili u najljepšem dijelu Dalmacije ne samo da će ojačati timski duh zajedničkim zabavnim aktivnostima, već će vrhunski smještaj u samom srcu Makarske i Dubrovnika, gdje su komadić mediteranskog raja i nebrojenih sadržaja nadohvat ruke, udahnuti novu životnu energiju kako djelatnicima, tako i svim njihovim zajedničkim idejama.

Teambuilding.jpg
Weddings-and-events.jpg

Vjenčanja & eventi

Sve vaše male ili velike svečanosti, vjenčanja, krstitke, domjenke, obljetnice, rođendane i druge prilike, organiziramo s istim žarom, nepogrješivim stilom i željom da sve bude savršeno.

Naše stručno osoblje stoji vam na raspolaganju kako bi svaki vaš radostan događaj bio isplaniran do posljednjeg detalja.

Wellness & Spa

Ponekad sve što vam treba jeste opuštajuća oaza mira i relaksacije da biste vratili životnu energiju već pomalo istrošenu brojnim stresnim aktivnostima.

Wellness & Spa ponuda pruža vam potpune užitke i opuštanje uz:

Wellness--Spa.jpg
Conferences-and-meetings.jpg

Konferencije i sastanci

Vrhunski opremljena konferencijska dvorana u Aparthotelu Miramare**** pružit će vam izvrsne uvjete za organizaciju poslovnih sastanaka, seminara, prezentacija i konferencija.

Kongresna dvorana „Gravosa“ smještena je u dvorištu hotela Petka u Dubrovniku. Sa kapacitetom od 250 sjedećih mjesta pogodna je za poslovne sastanke, seminare i konferencije. Sa sofisticiranom opremom „Gravosa“ udovoljava svim Vašim zahtjevima.

Konferencijska dvorana u sklopu hotela Petka je ideealna za manja događanja koja ne zahtjevaju posebnu opremu, ali koja se na zahtjev može iznajmiti.

Gastro ponuda

Bilo da ste ljubitelj probranih specijaliteta ili klasičnih jela Mediterana, kulinarski tim naših restorana za vas sprema najukusnija jela i maštovite delicije kako biste u potpunosti uživali u svakom detalju Vašeg objeda i zajedničkih druženja.

Gastronomic-offer.jpg
Sol.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranice.
Više o kolačićima pročitajte ovdje