Sol Tourism d.o.o., Tezacka 13. 21276 Vrgorac-Croatia

Hrvatski

   

Dubrovnik

Hotel Petka

/ Hotel je privremeno zatvoren zbog obnove i rekonstrukcije /

Izvanredno očuvani srednjovjekovni utvrđeni grad Dubrovnik nosi epitete poput "Biser Jadrana" i "Dragulj u hrvatskoj kruni". U gradu prepunom povijesnog bogatstva, zidina, muzeja i kulturnih događaja Hotel Petka i ljubazno osoblje na raspolaganju su Vam kako bi Vaš posjet Dubrovniku ostao nezaboravan.

Hotel_Petka2.jpg
Hotel_Sol.jpg

Hostel Sol

Moderno, komforno i dizajnersko uređenje Hostela Sol garantira vam ugodan odmor, dok je naša lokacija u staroj bazi soli i jednom od najfrekventnijih dijelova Dubrovnika odlično polazište za početak istraživanja jednog od najfascinantnijih gradova svijeta! Posjetite “Kraljev grudobran” (King’s Landing) i osjetite kulturu i povijest Dubrovnika na svakom koraku!

Makarska

Aparthotel Miramare

Ugodni i opuštajući ambijent s pogledom na more i obližnje otoke, mirisnu borovinu, dojmljivu i veličanstvenu planinu Biokovo i vizure stare gradske jezgre, znak su da Vaš odmor upravo počinje. Aparthotel Miramare idealno je utočište bilo da putujete iz strasti, razonode, poslovnih obveza ili rekreacije.

Apart_Hotel_Miramare.jpg
Hotel_Biokovo.jpg

Hotel Biokovo

Pazimo na svaki detalj kako bi vaš boravak učinili potpuno savršenim, a vi mogli bezbrižbno uživati svim svojim osjetilima. Hotel Biokovo, smješten u srcu stare jezgre Makarske, dočekat će vas ugodnim spojem modernog dizajna i mediteranske tradicije. Probudite se uz svježinu mora i vrevu gradske rive.

Social wall

     
Sol.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranice.
Više o kolačićima pročitajte ovdje