Sol Tourism d.o.o., Tezacka 13. 21276 Vrgorac-Croatia

°C
Hrvatski

   

Sobe

Smješten na poluotoku Sveti Petar i pogledom na središte Makarske, Aparthotel Miramare sa svoje 63 sobe je idealno utočište bilo da putujete iz strasti, razonode, poslovnih obveza ili rekreacije. Sve su smještajne jedinice klimatizirane i sadrže TV ravnog ekrana sa satelitskim programima, mini bar i sef. Također, sve obuhvaćaju opremljenu kuhinju s mikrovalnom pećnicom te vlastitu kupaonicu s kadom i besplatnim kozmetičkim priborom. Pojedine imaju namješten balkon s pogledom na more. Gosti mogu besplatno koristiti wellness sadržaje i fitness centar koji se nalaze u sklopu objekta, a na raspolaganju su i unutarnji i vanjski bazen. Bežični pristup internetu dostupan je u svim prostorijama objekta i ne naplaćuje se!

Hotel_Miramare_room.jpg

Opening hours
„Sveti Petar“ 10.00 do 02.00
„Belvedere“ 07.00 do 02.00

Recepcija
0-24 front desk
Check in: From 14:00
Check out: 06:00-11:00

Bazen
Unutarnji i vanjski bazen

Wellness & Spa
Besplatni Wellness & Spa

WiFi
Besplatni WiFi

Parking
Parking dostupan

Restoran

Restoran „Sveti Petar“ Aparthotela Miramare pruža vam užitke u izvrsnoj ponudi tradicionalnih dalmatinskih i mediteranskih jela, dok je osvježavajuća ponuda koktela i pića Lounge bara „Belvedere“ servirana uz najljepši pogled na makarsku rivu.

Sa 200 unutarnjih mjesta i 200 mjesta na sunčanoj terasi restoran „Sveti Petar“ je pogodan za buffet večere, vjenčanja, proslave i kongresna događanja, kao i za romantične večere sa pogledom na Makarsku. Sa 60 sunčanih mjesta „Belvedere“ Lounge bara aparthotel Miramare je idealno mjesto za ispunjenje svih Vaših želja

 

Miramare_picture_restaurant.jpg

BOOK ONLINE

Šetalište sv. Petra 1
21300 Makarska
Croatia

Tel: 00385 (0)21 585 700
Mail: info@sol.hr

Sol.hr koristi kolačiće (cookies) kako bi se poboljšala funkcionalnost stranice.
Više o kolačićima pročitajte ovdje